Logo Mariken Afscheid & Uitvaart

Voor een liefdevol vaarwel

Voor een liefdevol vaarwel

  • Stacks Image 4306
  • Stacks Image 4303

Kies met je hart…

Ik neem voor elke uitvaart alle tijd en begeleid jou en andere betrokken nabestaanden persoonlijk van het begin tot het eind. Stap voor stap doorlopen we samen alle keuzes die gemaakt moeten worden. Blijft de overledene thuis of wordt hij of zij opgebaard in een afscheidshuis? Welke (buiten)locatie is geschikt voor de uitvaartplechtigheid? Wordt het een handgemaakte kist of een opbaarplank met wade? Een oldtimer, koets of vrachtwagen? Een bont zelf geplukt veldboeket of een weelderig hart met rozen?

Samen beslissen

Samen bereiden we de begrafenis of crematie zorgvuldig voor. Ik regel de praktische zaken en wettelijke formaliteiten en geef de betrokkenen de ruimte om daar waar mogelijk zelf vorm te geven aan het afscheid.

Wie wás jouw dierbare?

Vertel me hoe hij of zij was. Wat heeft hij of zij betekend voor jou en anderen? Het kan betekenisvol zijn om hier aandacht aan te geven in de vorm van symbolen en rituelen. Dit kan tijdens de uitvaartplechtigheid maar zeker ook in de dagen hieraan voorafgaand. Uit ervaring weet ik dat het heel belangrijk is om later terug te kunnen kijken op een goed afscheid. Dit biedt voldoening en troost.

MARIKEN AFSCHEID & UITVAART - MARIKEN SNIJDOODT - DISTELBERGSESTRAAT 1, 6654 BK AFFERDEN (Gld) - KVK 30263860 - TEL 06 53554304
Algemene Voorwaarden