Logo Mariken Afscheid & Uitvaart

Voor een liefdevol vaarwel

Voor een liefdevol vaarwel

  • Stacks Image 4306
  • Stacks Image 4300

Wat kost een uitvaart bij Mariken?

Bij Mariken Afscheid & Uitvaart wordt de uitvaart van begin tot eind door mij geregeld en begeleid voor een vast aannametarief. Daarnaast moet je rekening houden met kosten voor bijvoorbeeld het verzorgen, opbaren en vervoer van de overledene, het aankondigen van het overlijden op rouwkaarten en in advertenties, de huur van de locatie voor de uitvaartplechtigheid, catering, graf of crematie en bloemen. Voor al deze producten en diensten betaal je de kostprijs. Wil jij graag een indicatie van de kosten voor een uitvaart naar jouw wensen? Graag maak ik hiervoor vrijblijvend een afspraak met je.

Uitvaartverzekering?

Is er een uitvaartverzekering? Iedereen is vrij om zelf een uitvaartbegeleider te kiezen. Zowel met een kapitaal- als een naturaverzekering kun je voor Mariken Afscheid & Uitvaart kiezen. Bij een naturaverzekering kan dit leiden tot een vermindering van het bedrag dat de verzekeraar uitkeert maar door de besparingen die ik kan realiseren zijn de uiteindelijke kosten van een uitvaart bij Mariken Afscheid & Uitvaart meestal lager. Kies je voor Mariken Afscheid & Uitvaart dan neem ik contact op met de verzekeraar en zorg ervoor dat de afhandeling en uitbetaling netjes worden geregeld.

Bij uitvaartverzekeraars zoals Yarden of Monuta worden vaak standaardpakketten aangeboden. Mariken Afscheid & Uitvaart werkt niet met standaardpakketten en is hierdoor creatief en flexibel in het aanreiken van de vele uitvaartmogelijkheden. Je krijgt de uitvaart die jij wilt.

MARIKEN AFSCHEID & UITVAART - MARIKEN SNIJDOODT - DISTELBERGSESTRAAT 1, 6654 BK AFFERDEN (Gld) - KVK 30263860 - TEL 06 53554304
Algemene Voorwaarden